Za najbrže informacije nazovite

O nama

Euro financije d.o.o. ovlašteni kreditni posrednik s licencom Ministarstva
financija RH

Ovlaštena smo agencija za potrošačko kreditno posredovanje s licencom Ministarstva financije RH. Zapošljavamo stručnjake koji na temelju svog višegodišnjeg iskustva i analize bankarskog sustava najbolje poznaju potrebe klijenata i ponude bankovnih kreditnih modela.

Naš kranji cilj je uvijek pronaći najbolje moguće rješenje za Vaše potrebe i besplatno Vam ponuditi široku paletu kreditnih modela. Možete biti sigurni da će naš tim biti uporan i maksimalno brz kako bi Vas proveo kroz sve faze realizacije kredita. U svakom trenutku znati ćete u kojem se koraku procesa nalazite i što Vam je činiti.

Provodimo detaljnu analizu revelantnih ponuda svih banaka na tržištu, tako da sve mogućnosti budu uzete u obzir i da se pronađe kredit koji komplementira Vašim potrebama.

Naša misija

Biti najvjerodostojnije mjesto za realizaciju najpovoljnijih kredita za naše klijente. Kroz upornost, marljivost i pomnu analizu svih postojećih alternativa, naš je tim stručnjaka spreman pronaći najefikasniju opciju za potrebe naših klijenata.

Zašto odabrati nas za najsigurniju i najbržu realizaciju kredita?

Individualan
pristup svakom klijentu

Mogućnost prikupljanja dokumentacije za klijenta

Express
realizacija kredita

Ponekad moguće realizirati
i samo uz osobnu iskaznicu

Iskusan tim
kreditnih eksperata

1000+
zadovoljnih klijenata

Radimo sa većinom
banaka na području RH

Licencirani posrednik s dugogodišnjim poslovanjem

Ispunite KREDITNI UPITNIK!

Najefikasniji način da realizirate kredit! Naš tim će analizirati vaš kreditni upitnik i u roku 24h poslati vam odgovor!

Euro financije d.o.o. su ovlašteni kreditni posrednik s licencom Ministarstva financija RH. S višegodišnjim iskustvom i timom profesionalaca iz svijeta bankarstva i osiguranja vam pruža kvalitetne usluge u kreditnom posredovanju.

EURO FINANCIJE d.o.o.

Radno vrijeme

Copyright © Euro Financije d.o.o.

Pošaljite brzi upit i odmah primite ponudu za kredit.

Vaši se podaci koriste isključivo u svrhu dobivanja kredita. Odmah po poslanom upitu krećemo u proceduru odobrenja i brze realizacije.